LED reclame

Waarom Publiall LED reclame?

Zichtbaarheid:
LED reclame trekt de aandacht van uw doelgroep en valt dag en nacht op door de hoge helderheid van de LED technologie. Daarbij wordt uw LED reclame op schermen geprojecteerd die 360 graden kunnen draaien en drie meter hoog zijn.
  
Inzetbaarheid
LED reclame is eenvoudig en snel in te zetten op evenementen en voor campagnes (op korte èn lange termijn). Daarnaast is LED reclame zowel in te zetten op een vaste locatie als voor een mobiele campagne via een aanhang- of vrachtwagen.

Toepasbaarheid
LED reclame kan direct aangepast worden door middel van Publi-All´s flexibele systeem dat de borden op afstand bedienen kan.

Wat Publi-All voor u kan betekenen
Samen met u willen wij zorgen voor de juiste LED reclame en LED schermen voor uw campagne. Wij volgen dan ook uw reclamecampagne op LED op en begeleiden deze van het begin tot het einde. Ook kunnen wij u ondersteuning bieden bij live beelden op LED. De LED borden zijn zowel te huur als te koop.

Wij bieden technologisch hoogstaande mobiele mono-, multi- en full colour LED schermen. DOWNLOAD HIER ONZE BROCHURE (PDF) om te bekijken wat Publi-All op het gebied van LED reclame voor u kan doen.
Zoekt U iets groters dan een 5M2 scherm DOWNLOAD DAN HIER ONZE BROCHURE VOOR GROTE SCHERMEN (PDF).
Wil U communicatie voeren met een LED scherm DOWNLOAD DAN HIER ONZE LED SIGN BROCHURE (PDF)

U kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij maken graag een afspraak met u om u op de juiste manier te begeleiden bij het gebruik van LED technologie. Daarbij kan Publi-All u dus, naast de levering van de schermen, ook helpen in het samenstellen van de juiste boodschap die u wilt communiceren naar uw doelgroep toe.

Een Publiall LED bord staat al bij u op de stoep vanaf 100 Euro per dag!
colora

Voor welke boodschap gebruikt u welk scherm?

Info scherm (5 vierkante meter):

Een Infoscherm gebruikt u voor tekstboodschappen in drie kleuren (rood, geel en groen). Infoschermen zijn ook ideaal voor de weergave van logo´s.

Publi scherm (5 vierkante meter):
Een Publischerm gebruikt u bij reclameboodschappen, animatie van logo's en voor het tonen van foto's, flyers of folders.

Video scherm (5 vierkante meter):
Een videoscherm gebruikt u bij bewegende beelden of video's. Videoschermen zijn ook ideaal voor het weergeven van live beelden, animaties, logo's, foto's, flyers en folders.

Als vijf vierkante meter niet groot genoeg is dan kunnen wij voor u ook schermen vervaardigen vanaf zes vierkante meter. We spreken dan over Modulair LED. Schermen vanaf zes vierkante meter en groter worden gebruikt tijdens een evenement waar uw reclame nog meer moet opvallen. De reclame gaat dan meestal op in iets groters zoals een productie van een show. Ook bij LED borden van zes vierkante meter en groter willen wij graag uw inbreng om uw reclamecampagne tot een succes te maken. 

Mobiele campagnes op korte en lange termijn
Een mobiele campagne kan ingezet worden op korte en lange termijn. Dit doen wij door één of meerdere borden in een bepaalde periode, op afgesproken tijdstippen en op bepaalde plaatsen te bestrijken met uw reclame. Deze mobiele campagnes kunnen wij voor u samenstellen en de prijs zal worden samengesteld al naar gelang de periode en het aantal schermen dat u nodig heeft. Dit soort mobiele campagnes worden vaak ingezet bij verkiezingen, campagnes met betrekking tot een actie van een bedrijf en diverse promotionele acties die op korte termijn in een groot gebied zichtbaar moeten zijn. Kortom, mobiele reclamecampagnes zijn een uitstekend middel om uw naamsbekendheid te vergroten.
 

 
dhl logo876      

UPSLOGO

TNT-post_1kldiap_zwart

Copyright © 2011 Publi-all - Contact - Disclaimer - Ontwerp & realisatie: Publi-all