Makelaarsborden

Publiall heeft zich gespecialiseerd in het drukken van makelaarsborden. U kunt bij ons terecht voor borden in allerlei maten, vormen, kleuren en materialen, zowel gefreesd in contour als op maat gezaagd. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Zo kunt u ook borden bestellen in combinatie met stickers als 'verkocht' en 'verhuurd'. Als u op zoek bent naar een specialist in makelaarsborden dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Exclusieve makelaarsborden
Wij bieden u de standaard makelaarsborden voor in de tuin, maar wij bieden u ook exclusieve makelaarsborden in een V-vorm. Deze V-borden (ook wel driehoeksborden genoemd) kunnen aan het raam bevestigd worden. De V-borden zijn vederlicht, maar ijzersterk dankzij het gebruik van kanaalplaten. Wij leveren de V-borden kant-en-klaar zodat ze direct gemonteerd kunnen worden. Zelfs op grote hoogte zijn de borden zichtbaar en zo dus ideaal toepasbaar in uiteenlopende situaties.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van makelaarsborden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 
dhl logo876      

UPSLOGO

TNT-post_1kldiap_zwart

Copyright © 2011 Publi-all - Contact - Disclaimer - Ontwerp & realisatie: Publi-all