Hoe te bestellen?

Uw stickers bestelt u snel en eenvoudig bij Publiall!

Stap 1: Contacteer ons

Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  en vermeld hierin duidelijk uw gewenste product, het formaat, de oplage, de grammage en indien gewenst het soort afwerking.

Stap 2: Bevestiging
U krijgt van ons een bevestigingsmail van uw bestelling. Deze bevat de informatie van uw bestelling, de leveringstermijn en de prijsberekening die u dan kan bevestigen.  

LET OP: Het is zeer belangrijk dat u de volgende aspecten van uw bestelling nog eens controleert:

- Bestel ik mijn product op tijd?
- Heeft mijn bestand het juiste formaat?
- Heeft mijn bestand genoeg overlap of bleed?
- Heb ik het juiste product geselecteerd?
- Is mijn bestand opgebouwd in CMYK?
- Is mijn bestand kwalitatief goed? (Minimaal 150 dpi)
- Staat mijn tekst ver genoeg van de rand? (Minimaal 5mm)
- Staan mijn letters in contouren?
- Is mijn kleurverzadiging onder de 260%? (Zo voorkomt u vlekken en dichtlopers)
- Is mijn kleurverzadiging boven de 15%? (Zo voorkomt u vlakken die niet te zien zijn)

Stap 3: Upload uw bestand
Om uw bestelling af te drukken, hebben wij een PDF-bestand van uw ontwerp nodig. Er zijn 2 manieren om uw ontwerp naar ons te sturen:

1. Per e-mail: Bestanden tot 15 MB kunnen per e-mail verzonden worden. Wij controleren uw bestand op bruikbaarheid om ontevredenheid achteraf te voorkomen. 

2. Via yousendit.com of per login: Bestanden gelijk aan of groter dan 15MB kunnen, na het afronden van uw bestelling, naar ons verstuurd worden via yousendit.com met vermelding van uw bestelnummer. Ook kunnen wij u de logincodes van onze server geven zodat u het bestand zeer gemakkelijk kunt uploaden. 

Lukt het uploaden van uw bestand niet? Neem dan contact met ons op.

Stap 4: De betaling
Er zijn drie manieren om te betalen:

1. Vooruit betalen: U maakt het volledige bedrag inclusief BTW over naar ons bankrekeningnummer met vermelding van uw factuurnummer. Zodra uw betaling ontvangen is, gaan we met uw bestelling aan de slag. Wij hanteren dit betaalsysteem bij grote bestellingen of uw eerste bestelling bij ons.

2. Per creditcard: Betaal eenvoudig met uw VISA-, American Express of Mastercard. De veiligheid van alle gegevens wordt gegarandeerd door onze SSL-encryptie. Zodra uw betaling ontvangen is, gaan wij met uw bestelling aan de slag. De administratiekosten voor betalen met een creditcard zijn 3% van het totaalbedrag, met een minimum van 5 euro exclusief BTW.

3. Aanbetaling: Als u een goede relatie met ons heeft opgebouwd dan is het ook mogelijk 30% van het bedrag vooruit te betalen ter bevestiging van uw bestelling. Deze vorm van betalen is enkel geldig onder bepaalde voorwaarden.

Wij zien uw bestelling graag tegemoet!

 
dhl logo876      

UPSLOGO

TNT-post_1kldiap_zwart

Copyright © 2011 Publi-all - Contact - Disclaimer - Ontwerp & realisatie: Publi-all