HD videoproducties op maat!

 video

 

Onze specialiteit is live multicamera-opnames voor concerten, festivals, evenementen en uiteenlopende podiumkunsten.Daarnaast schieten we bedrijfsfilms, reportages en commercials en verzorgen we ook complete post-productie: montage, 3D en visual effects.
Voor een offerte op maat kan u steeds vrijblijvend contact opnemen met ons.

Geniet van betaalbare HD-kwaliteit!


Multicamera

Wat is multicamera?

Multicamera is een techniek die we gebruiken om hetzelfde onderwerp veel aantrekkelijker weer te kunnen geven. Doordat we meerdere camera’s inschakelen, kunnen we erg verschillende beelden aanbieden die de kijker veel intenser betrekken bij het evenement. Niets brengt een spreker of artiest dichter bij uw publiek dan een multicameraopname.

Doordat de beelden live kunnen gemixt worden ontstaan er een paar interessante mogelijkheden:

Liveprojectie van het evenement
Ideaal voor concerten, bedrijfsevenementen, theater- en dansvoorstellingen, ballet, sport,...

Streaming
Vergroot uw publiek door de eindmix live naar uw website te streamen, ook inclusief vertoonde visuals of powerpoint!

Blu-ray/DVD
De live mix kan rechtstreeks opgenomen worden op harde schijf, Blu-ray of DVD. Zo is er geen post-productie noodzakelijk wat montage-uren drukt. (Dit is interessant vanaf meer dan 2 camera’s).

Hoe werkt multicamera?
We gebruiken op locatie een compacte regieset die als tv-studio functioneert. Zo hebben zowel de regisseur als de beeldmixer op ieder ogenblik een overzicht van alle camera’s. Met het intercomsysteem staan zowel de regie als de cameramensen in constante verbinding met elkaar. Zo kunnen zij inspelen op alle gebeurtenissen en de regie een maximum aan kwalitatieve beelden aanbieden.

Meer informatie over multicam? Check vlug Wikipedia .

Waarom multicamera?
Multicamera is veel meer dan gewoonweg meerdere camera’s: met mobiele camera’s, camerakranen en steadicams maken wij een productie minstens even aantrekkelijk als het live evenement!

Virtual effects
Voor alle informatie die geen beelden zijn: namen, informatieschermen, tussentitels,... Door met korte, visueel sprankelende animaties te werken kan droge info plots schwung  brengen in een productie.

Zowel live als in post-productie maken we bumpers en overgangsschermen die naadloos bij de stijl van de productie aansluiten.

De uitvoeringen van visual effects zijn uniek per productie en kunnen de meest uiteenlopende 2D en 3D-elementen bevatten. Laat ons weten welke boodschap u wil overbrengen en wij zoeken een stijl die het beste bij uw project past!
Post Productie


Montage
Onze montage-infrastructuur is opgebouwd rond een state of the art Mac Pro en de Apple Final Cut Suite. Graphics worden in After Effects, Cinema 4D en Final Cut uitgewerkt.

We hebben veel aandacht besteed aan het zorgvuldig selecteren van een hoogwaardig montagesysteem. Zo voldoet het moeiteloos aan de strengste technische eisen. Hierdoor kan een monteur of graficus zijn inspiratie laten spreken zonder gehinderd te worden door technische beperkingen.

Onze montagecel maakt het mogelijk om in overleg met klanten te monteren en zo tot een verfrissend resultaat te komen.
We werken niet enkel aan eigen producties maar ook aan post-productie voor klanten met eigen beelden.

3D
Alles is mogelijk in een 3D universum. Wat we niet kunnen filmen creëren we gewoon zelf.

Een reclamespot van uw product of bedrijf wordt extra aantrekkelijk met een 3D-animatie van uw logo. U brengt letterlijk een nieuwe dimensie in beeld en ook profileert u zich veel professioneler naar potentiële klanten toe.

Een virtuele achtergrond met 3D-decorelementen kunnen u dure studiotijd uitsparen, dit is mogelijk in uiteenlopende groottes en stijlen.

Ook voor technische visualisaties brengt 3D de oplossing. een complexe demonstratie wordt een eenvoudige uitleg aan de hand van een accurate en overzichtelijke 3D-animatie.

Elk 3D-project is uniek, daarom bespreken wij met u graag wat we voor u kunnen doen.

 
dhl logo876      

UPSLOGO

TNT-post_1kldiap_zwart

Copyright © 2011 Publi-all - Contact - Disclaimer - Ontwerp & realisatie: Publi-all