TV Reclame

Ook voor uw tv reclame kunt u terecht bij Publiall. Wij zullen uw tv reclame van begin tot eind voor u realiseren. Dit proces delen wij op in drie fasen waarin wij u graag willen betrekken:

1. Preproductiefase
Tijdens de preproductiefase zullen wij de volgende zaken met u bespreken:

Boodschap
Welke boodschap wilt u overbrengen naar uw doelgroep en wat wilt u met uw commercial bereiken?

Doelgroep
Welke mensen wilt u aanspreken? Wilt u uw huidige doelgroep aanspreken of een nieuwe markt betreden? Door een draai te geven aan uw commercial kan deze bijvoorbeeld een nieuwe groep potentiële klanten aanspreken.

Stijl
Hoewel stijl uiteraard sterk samenhangt met de doelgroep en de boodschap is stijl ook een kwestie van smaak. Een commercial met cinema-allures of eerder een nuchter, no nonsense karakter: beiden hebben hun ideale toepassingsgebied.

Budget
Wat is het budget dat u uit wilt geven aan de commercial? De commercial zal zo op maat gemaakt worden dat alles haalbaar is binnen uw budget. 

Na de preproductiefase komen wij dan tot een script waarin we een perfect overzicht krijgen van hoe en waar we uw verhaal gaan vertellen. Ook virtuele effecten worden in dit script opgenomen om een totaaloverzicht van uw commercial te krijgen.

2. Productiefase
Tijdens de productiefase wordt uw commercial geschoten. Wij gebruiken een heel arsenaal aan technieken om de krachtigste beelden uit de beste locaties te kunnen halen: Steadicam, camerakraan, 35mm adapters, cameradollies etc. Dit doen wij om net dat unieke beeld vast te leggen voor in uw commercial.

3. Postproductiefase
Nadat de beelden opgenomen zijn, maken wij uw commercial in zijn totaliteit af in onze montagestudio. Hier beschikken wij over de infrastructuur en rekenkracht om alles in dienst van creativiteit en kwaliteit van uw commercial te stellen.

Neem gerust contact met ons op mocht u nog vragen hebben.

 
dhl logo876      

UPSLOGO

TNT-post_1kldiap_zwart

Copyright © 2011 Publi-all - Contact - Disclaimer - Ontwerp & realisatie: Publi-all